Видавничі функції Науково-консультаційної ради Народного комісаріату земельних справ УСРР - Соколюк, Ю.О. (Питання історії науки і техніки, 2014)
У статті висвітлено видавничі функції Науково-консультаційної ради НКЗС
УСРР (1927-1930 рр.), а саме, коротко розглянуті наукові видання, де друкувалися
матеріали учених та організаторів сільськогосподарської науки того часу. В статье рассмотрены издательские функции Научно-консультационного совета НКНД УССР (1927-1930 гг.), а именно, коротко представлены научные издания, где печатались материалы ученых и организаторов сельскохозяйственного опытного дела того времени. The publishing functions of Scientific consultative
council of the Public commissariat of agriculture of USSR in 1927–1930 are considered in the
article, namely, briefly presented scientific journals, where printed materials scientists and
organizers of agricultural experimental work at the time.