Внесок керівників у розвиток та діяльність Полтавського сільськогосподарського дослідного поля, станції (1884-1930 р.) - Татарчук, Л.М. (Питання історії науки і техніки, 2014)
Персоніфіковано охарактеризовано керівний склад Полтавського сільськогосподарського дослідного поля, станції від заснування та внесок кожного із них у діяльність закладу. Персонифицировано охарактеризован руководящий состав Полтавского сельскохозяйственного
опытного поля, станции от основания и участие каждого из них в деятельности учреждения. Described leading composition of the Poltava agricultural experimental field, stations from foundation and participation
each of them in activity of establishment.