Наукова творчість П.Г. Костюка (1924-2010) - Клименко, Л.О.; Опанасенко, С.М. (Питання історії науки і техніки, 2014)
Статтю присвячено видатному українському фізіологові П.Г. Костюку. Описано його дослідження та отримані результати. Охарактеризовано його внесок у розвиток світової фізіології. Відображено педагогічна, науково-організаційна та громадська діяльність. Статья посвящена выдающемуся украинскому физиологу П.Г. Костюку. Описаны его исследования и полученные результаты. Охарактеризовано его вклад в развитие мировой физиологии. Отражены педагогическая, научно-организационная и общественная деятельность. The paper is dedicated to the outstanding Ukrainian physiologist P.G. Kostyuk. Describe of the research and research findings. The author characterizes his contribution in development of world physiology and pedagogical, scientific-organizing, social action.