З історії танкобудування - Мороз, Т.П.; Трофимова, Н.В. (Питання історії науки і техніки, 2014)
У статті представлені деякі аспекти еволюції танкобудування. Розглянуті історичні корені його появи та розвитку за період з 1874 року по 1941 рік, його роль у створенні необхідних умов для ефективного функціонування виробництва та комплексного
розвитку його галузей. В статье представлены некоторые аспекты эволюции танкостроения. Рассмотрены основные корни его
возникновения и развития за период с 1874 года по 1941 год, его роль в образовании необходимых условий для эффективного функционирования производства и комплексного развития его отраслей. The article introduces the some aspects of tank constructing. There have been examined its historical origins and development
over the period from 1874 year to 1941 year, its role in the creation of the necessary conditions
for effective functioning of the production and overall progress of its branches.