Ідентифікація функції оцінки об’єкта нерухомості нейронною мережею - Тазетдінов, В.А. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2009)
У статті викладено аспекти визначення ціни об’єкта нерухомості з використанням модифікованого
алгоритму стохастичної релаксації. Запропонований метод ідентифікації функції оцінки об’єкта нерухомості
впроваджено в інформаційно-аналітичній системі «REMA». Виконано верифікацію отриманих результатів з
використанням штучних нейронних мереж. В статье изложены аспекты определения цены объекта недвижимости с использованием модифицированного
алгоритма стохастической релаксации. Предложенный метод идентификации оценки объекта недвижимости
внедрен в информационно-аналитическую систему «REMA». Выполнена верификация полученных
результатов с использованием искусственных нейронных сетей. The aspects of determination of cost of real estate objects with usage of tutoring stochastic relaxation modified
algorithm have been developed. This method of identification of cost of real estate object has been introduced in
information analytical system «REMA». The verification of obtained results with usage of neural artificial
nets has been accomplished.