Дисертації, захищені з спеціальності 07.00.07 – історія науки і техніки (Питання історії науки і техніки, 2008)
Дисертації, захищені з спеціальності 07.00.07 – історія науки і техніки: Колтачихiна О.Ю. Iсторiя дослiджень в галузi загальноiї теорії відносноcтi та космології в Yкpaїнi (1905-1990); Чувiкiна Н.В. Нацiональний ботанiчний сад iмені М.М.Гришка НАН України:
iсторiя створення, становлення та розвитку; Гамалiя К.М. Садово-парковi ансамблi України XVIII - XIX столiть
в iсторико-природничому контeкcтi.