Олександра Миколайовича Корнієнка поздоровляємо з ювілеєм (Питання історії науки і техніки, 2008)
5 лютого виповнилось 70 років
провідному науковому співробітникові ІЕЗ ім. Є.О. Патона історикові
зварювання й фахівцеві із плазмового зварювання Корнієнку Олександру Миколайовичу.