Перспективи побудови кореляційних моделей в полярній системі координат - Сегін, А.І. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2009)
У статті представлено результати досліджень побудови кореляційних моделей в полярній системі
координат та наведено відповідні математичні вирази. Показано особливості побудови, представлення та
перспективи використання кореляційних моделей в полярній системі. В статье представлены результаты исследований построения корреляционных моделей в полярной системе
координат и соответствующие математические выражения. Показаны особенности построения, представления
и перспективы использования корреляционных моделей в полярной системе. The results of researches of construction of cross-correlation models in the polar system of coordinates and
proper mathematical expressions are presented in the article. The features of construction, presentation and
prospects of the use of cross-correlation models in the polar system are presented.