Индустриальные следы (на примере стеклоделия Закарпатья) - Тютюнник, Ю.Г. (Питання історії науки і техніки, 2008)
Представлені матеріали польових досліджень гутництва в селах Джерельна Гута
і Полянська Гута Закарпатської області. Materials of researches of glass manufacture in villages Jerelna Guta and Polyanska
Guta to the Zakarpatya area are presented.