До історіографії німецького права в Україні - Гошко, Т. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2013)
В статті розглянуто історіографічні дослідження над німецьким правом в Україні протягом першої половини ХХ ст. В статье рассмотрено историографические исследования, посвященные немецкому праву в Украине, которые проводились в первой
половине ХХ в. In the paper has been investigated the historiographical researches devoted to German law in Ukraine in the first half of the ХХth century.