O wykorzystaniu źródeł ikonograficznych w badaniach historyczno-wojskowych na przykładzie wysadzenia zamku w Sandomierzu w roku 1656 - Łopatecki, К. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2013)
В статті розглядається підрив замку в сандомирці шведськими
військами на основі графічних джерел. В статье рассматривается взрыв замка в Сандомире шведскими
войсками на материале графических источников In the paper has been considered the explosion of the castle in
Sandomierz by Swedish troops in graphic sources.