З листування Івана Бутича з Миколою Ковальським - Мицик, Ю. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2013)
Пропонована добіркам містить листування двох визначних українських вчених І. Бутича та М. Ковальського, в яких порушено низку питань
щодо видання джерел з української історії ранньонової доби. Предлагаемая подборка содержит переписку между двумя
выдающимися украинскими учеными И. Бутичем и И. Ковальским, в
которой поднято ряд вопросов, касающихся украинской истории
раннего нового времени In the paper has been presented correspondence of I. Butycha with
N. Kowalski about problems of Early Modern Ukraine.