Семінари з інтелектуальної історії в Інституті історії України НАН України - Кононенко, В. (Україна в Центрально-Східній Європі, 2013)
Протягом листопада 2011 — травня 2012 р. в Інституті історії
України НАН України було проведено 6 семінарів з інтелектуальної історії. У них взяло участь близько 100 зацікавлених
осіб, а на інтернет-сторінку, створену для розповсюдження інформації про
дослідження в галузі інтелектуальної історії, з 4 квітня 2012 до 1 січня
2013 р. зайшло близько 9 тис. відвідувачів.