Підсистема підготовки завдань інформаційної системи перевірки знань у медичній освіті - Марценюк, В.П.; Семенець, А.В. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2009)
Метою даної роботи є практична реалізація алгоритму автоматичного проектування тест-білетів. Розглянуто
вимоги до інструментальних засобів і зроблено вибір інструментального середовища розробки й системи
керування базою даних. Показано лістинги процедур генерації списку питань для тест-білета і рандомізації
списку відповідей на питання. Целью данной работы является практическая реализация алгоритма автоматического проектирования
тест-билетов. Рассмотрены требования к инструментальным средствам и произведен выбор инструментальной
среды разработки и системы управления базой данных. Показаны тексты процедур генерации списка
вопросов для тест-билета и рандомизации списка ответов на вопросы. The purpose of this work is practical implementation of the algorithm of automatic test sets construction.
Application development tools requirements are considered and integreated development environment and the
database management system are selected. The automatic test sets construction and the answers list randomization
procedures listings are shown.