H⁻ injector for Moscow meson factory linac - Belov, A.S.; Derbilov, V.I.; Esin, S.K.; Klenov, V.S.; Nikulin, E.S.; Serov, V.L.; Feschenko, A.V.; Frolov, O.T.; Yakushev, V.P.; Zubets, V.N. (Вопросы атомной науки и техники, 2006)
Status report is presented for an H⁻ injector being now under construction. The injector parameters are as follows: energy − 400 keV; average beam current − 400 µA; beam pulse duration − up to 200 µs; pulse repetition rate − 50 Hz. A pulsed high-voltage generator and a surface-plasma ion source power supply have been developed and
manufactured. Представлено состоянии работ по созданию инжектора отрицательных ионов водорода с энергией
400 кВ, который должен обеспечить средний ток пучка ионов до 400 мкА при длительности импульса тока
до 200 мкс и частоте повторения импульсов 50 Гц. Разработаны, изготовлены и смонтированы генератор
ускоряющего импульсного напряжения и система питания поверхностно-плазменного ионного источника. Представлено звіт про стан робіт зі створення інжектора негативних іонів водню з енергією 400 кВ, що
повинен забезпечити середній струм пучка іонів до 400 мкА при тривалості імпульсу струму пучка до
200 мкс і частоті повторення імпульсів 50 Гц. Розроблено, виготовлені і змонтовані генератор
прискорювальної імпульсної напруги і система живлення поверхнево-плазмового іонного джерела