Визначення радіуса сонячного диска за фотометричними спостереженнями повного затемнення Сонця - Данилевський, В.О. (Кинематика и физика небесных тел, 2004)
Автор висловлює подяку колегам за допомогу і корисні зауваження. Автор вдячний членам експедиції, які доклали багато зусиль для того, щоб спостереження затемнення були успішними. Зокрема не можна не згадати з сумом про О. А. Молотая, який так несподівано рано пішов з життя.