Розвиток зоологічних досліджень у Північно-Причорноморському регіоні: Заленський Володимир Володимирович (1847-1918) - Пилипчук, О.Я. (Питання історії науки і техніки, 2008)
В статье освещается жизнь и деятельность академика В.В. Заленского. In this article is devoted life and activity of the academician V.V. Zalenskij.