Видатний вчений-залізничник, інженер, педагог і громадський діяч (до 135-річчя від дня народження академіка В.М. Образцова) - Довганюк, С.С. (Питання історії науки і техніки, 2008)
В статье освещается жизнь и деятельность академика В.М. Образцова. In this article is devoted life and activity of the academician V.M. Obraztchov.