Aspects of continuous electron beam injection into a standing wave accelerating structure - Chernov, K.N.; Korchuganov, V.N.; Kuznetsov, G.I.; Makarov, I.G.; Ostreiko, G.N.; Ruvinsky, S.I.; Serdobintsev, G.V.; Tarnetsky, V.V.; Tiunov, M.A. (Вопросы атомной науки и техники, 2006)
The paper deals with processes during injection of continuous electron beam into a standing wave accelerating
structure. Not all the electrons of the beam are captured into the process of acceleration. Some of them are scattered
on the accelerating structure walls or return to the cathode. At short beam current pulses, it is possible to place a
cathode on the system axis. In a case of high average beam power, it is necessary to inject a beam angularly to exclude
hitting the cathode by returned electrons. Рассмотрены процессы, возникающие при инжекции низковольтного несгруппированного пучка электронов в ускоряющую структуру на стоячей волне. Не все электроны пучка захватываются в режим ускорения, часть электронов рассеивается на стенках ускоряющей структуры, а часть возвращается на катод. При малой длительности импульса тока пучка возможна постановка катода на оси структуры. В случае большой средней мощности пучка необходимо инжектировать его под углом, исключающим попадание возвращенных электронов на катод. Розглянуто процеси, що виникають при інжекції низьковольтного незгрупованого пучка електронів у
прискорювальну структуру на стоячій хвилі. Не всі електрони пучка захоплюються в режим прискорення,
частина електронів розсіюється на стінках прискорювальної структури, а частина повертається на катод.
При малій тривалості імпульсу струму пучка можлива постановка катода на осі структури. У випадку
великої середньої потужності пучка необхідно інжектувати його під кутом, що виключає влучення
повернутих електронів на катод.