Analytical formulas for alternating wake force of corrugated waveguides - Opanasenko, A. (Вопросы атомной науки и техники, 2006)
Using the method of field decomposition on the eigen modes in partly intersecting regions, the analytical
formula of alternating wake force induced by a bunch of relativistic charged particles in a periodic rf structure is
derived. Используя метод разложения полей по собственным модам в частично пересекающихся областях,
выведена формула для знакопеременной кильватерной силы, возбуждаемой сгустком релятивистских
заряженных частиц в периодической резонансной структуре. Використовуючи метод розкладу полів по власних модах в областях, які частково перетинаються,
виведено формулу для знакозмінної кільватерної сили, що збуджується згустком релятивістських
заряджених частинок у періодичній резонансній структурі.