Synchrotron radiation losses in laser-plasma accelerators - Kostyukov, I.Yu.; Nerush, E.N.; Pukhov, A. (Вопросы атомной науки и техники, 2006)
Like in conventional accelerators, a synchrotron radiation can significantly suppress an acceleration in a bubble.
The dynamics of accelerating electron in the bubble with consideration of the synchrotron radiation reaction force is
studied. The total suppression of electron acceleration by the radiation losses is discussed. Как и в случае традиционных ускорителей, потери, связанные с синхротронным излучением, могут существенно снизить эффективность ускорения. В работе исследована динамика электрона в ионной полости с учетом действия силы реакции синхротронного излучения. Обсуждается полное подавление ускорения электронов радиационными потерями. Як й у випадку традиційних прискорювачів, втрати, пов'язані із синхротронним випромінюванням,
можуть істотно знизити ефективність прискорення. У роботі досліджена динаміка електрона в іонній
порожнині з урахуванням дії сили реакції синхротронного випромінювання. Обговорюється повне
придушення прискорення електронів радіаційними втратами.