Моделювання електронної будови мікрокристалічних поверхневих шарів, одержаних лазерним модифікуванням - Дурягіна, З.А.; Павленко, Н.І.; Щербовських, Н.В. (Науковий фізико-технологічний центр МОН та НАН України, 2008)
Досліджено електронні властивості сталі 12Х17Т шляхом моделювання та аналізу систем методом функціоналу електронної густини (LSDA). Показано вплив топографії розташування атомів хрому та азоту у міжвузлах кристалічної гратки К8 на формування необхідного рівня електрофізичних властивостей. Исследованы электронные свойства стали 12Х17Т путем моделирования и анализа систем методом функционала электронной плотности (LSDA). Показано влияние характера топографии расположения атомов хрома и азота между узлами кристаллической решетки К8 на формирование необходимого уровня электрофизических свойств. It was research the 12X17T steel electron properties by modeling and analysis system by local spin density approximation (LSDA). Was show the influence topography placing of the atoms chromium and nitrogen in the interstitial site in the lattice К8 on the formation necessary level the electrophysical properties of the steels.