UHF–load - Dovbnya, A.N.; Kramskoy, G.D.; Zlunitsyn, E.S.; Zykov, A.I. (Вопросы атомной науки и техники, 2004)
In this paper the brief description of the HF-load construction in which the HF-power dissipates only in the walls
from stainless steel, and the preliminary results of tests on the Pimp to 12 MW and Pmean to 8 kW are presented. The
working frequency of the load is 2800 MHz. Коротко описана конструкція СВЧ-навантаження, у якому поглинання СВЧ-потужності здійснюється
тільки в стінках із нержавіючої сталі. Наведено попередні результати іспитів на імпульсній потужності Рimp
до 12 МВт і середній - до 8 кВт. Робоча частота навантаження 2800 МГц. Кратко описана конструкция СВЧ-нагрузки, в которой поглощение СВЧ-мощности осуществляется только в стенках из нержавеющей стали. Приведены предварительные результаты испытаний на импульсной
мощности Рimp до 12 МВт и средней - до 8 кВт. Рабочая частота нагрузки 2800 МГц.