Formation of uniform electron beams on large-area targets - Dovbnya, A.N.; Dovbnya, N.A.; Kolot, Z.M.; Popenko, V.A.; Savchenko, A.N.; Styopin, D.L.; Shendrik, V.A. (Вопросы атомной науки и техники, 2004)
The report describes the results of calculations and experimental studies of the system for scanning the beam on
outside targets of electron accelerators by magnetic quadrupole lenses. Представлені результати розрахунків та експериментальних досліджень системи розгортки пучка на
вихідних мішенях прискорювачів електронів магнітними квадрупольними лінзами. Представлены результаты расчета и экспериментальных исследований системы развертки пучка на выходных мишенях ускорителей электронов магнитными квадрупольными линзами.