Про розв'язність одного класу параметризованих мультиваріаційних нерівностей - Касьянов, П.О. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Розглянуто клас параметризованих операторних та варiацiйних нерiвностей з багатозначними вiдображеннями типу S¯k. Отримано достатнi умови розв’язностi таких нерiвностей та дослiджено залежнiсть множин їх розв’язкiв вiд функцiональних параметрiв. Наведено приклади, якi iлюструють одержанi результати. We consider the parametrized operator and variation inequalities with maps of the S¯k type. Sufficient conditions for solvability of the given inequalities and the parameter dependence for their solution sets are derived. The examples illustrating the obtained results are given.