Розв'язання багатокритеріальних задач комбінаторної оптимізації на множині поліперестановок - Семенова, Н.В.; Колєчкіна, Л.М.; Нагірна, А.М. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Дослiджено складнi багатокритерiальнi задачi на комбiнаторнiй множинi полiперестановок. Розглянуто деякi властивостi допустимої областi комбiнаторної багатокритерiальної задачi. Побудовано i обгрунтовано метод розв’язання сформульованих задач. Запропонований пiдхiд може застосовуватися для розв’язування комбiнаторних багатокритерiальних задач на полiперестановках. Complex multicriterial problems on a combinatorial set of polypermutations are studied, and a method to solve such problems is constructed and substantiated. Some properties of the feasible region of a combinatorial multicriterial problem are considered.