Моделі петрофізичних зв'язків у обернених задачах двозондового нейтрон-нейтронного каротажу - Козачок, І.А. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Запропоновано й дослiджено моделi багатовимiрних петрофiзичних зв’язкiв, необхiдних для математичної постановки та розв’язання обернених задач двозондового нейтрон-нейтронного каротажу. The models of multidimensional petrophysical relations are suggested and investigated. These models are required for the mathematical statement and solution of inverse problems for the dual-spaced neutron logging.