Проблеми розвитку кредитно-фінансових механізмів підтримки малого підприємництва в Україні - Сараєва, І.М.; Носова, Н.І. (Економічні інновації, 2014)
Обґрунтовано необхідність фінансової підтримки малого підприємництва, зокрема шляхом розвитку інституціональних механізмів мікрокредитування та кредитування підприємців-початківців для забезпечення сталого розвитку малого підприємництва. The paper substantiates the necessity of financial support for small businesses, in particular through the development of institutional mechanisms and micro-credit lending for business start-ups to ensure the sustainable development of small business.