Characteristics of inhomogeneous accelerating structures - Ayzatsky, M.I.; Kramarenko, K.Yu. (Вопросы атомной науки и техники, 2004)
We present the results of investigations of accelerating structures consisting of a segment of an inhomogeneous
disk-loaded waveguide, input and output couplers. The sizes of the apertures inside the waveguide take random values in the interval 1.2< a <1.3 cm. The cavity radii and the parameters of the couplers are tuned depending on the
iris apertures and the operating frequency. At the operating frequency (2797.2 MHz) the phase shift per cell is 2pi/3. Ми приводимо результати дослідження прискорюючих структур, які складаються з відрізку
неоднорідного хвилеводу, вхідного та вихідного трансформаторів типу хвилі. Розміри отворів зв’язку у
середині хвилеводу приймають випадкові значення в інтервалі 1.2< a <1.3 см. Радіуси ячійок і параметри
трансформаторів типу хвилі налагоджуються в залежності від розмірів отворів зв’язку та робочої частоти.
На робочій частоті (2797.2 МГц) набіг фази поля на комірці складає 2π/3. Мы представляем результаты исследования ускоряющих структур, состоящих из отрезка неоднородного
диафрагмированного волновода, входного и выходного трансформаторов типа волны. Размеры радиусов отверстий связи внутри волновода принимают случайные значения в интервале 1.2< a <1.3 см. Радиусы ячеек
и параметры трансформаторов типа волны настраиваются в зависимости от размеров пролетных отверстий и
значения рабочей частоты. На рабочей частоте (2797.2 МГц) набег фазы поля на ячейке составляет 2π/3.