Electrons cross transfer in multislit electromagnetic trap “Jupiter 2M” - Lavrent’ev, O.A.; Maslov, V.A.; Germanova, S.V.; Nozdrachov, M.G.; Oboznyj, V.P.; Shevchuk, B.A.; Skoryk, N.A. (Вопросы атомной науки и техники, 2005)
The researches of cross electrons transfer in the central and face parts of a trap are carried out. It is shown, that increased electrons transfer in a face part is connected to presence here toroidal area of the superseded magnetic field. The change of a magnetic configuration has resulted in reduction of a cross electrons transfer in a face part, increase of density and negative potential of plasma. Проведено дослідження поперечного переносу електронів у центральній і торцевій частинах пастки. Показано, що підвищений перенос електронів в торцевій частині пов'язаний з наявністю тут тороїдальної області витиснутого магнітного поля. Зміна магнітної конфігурації привела до зменшення поперечного потоку електронів у торцевій частині, збільшенню густини і негативного потенціалу плазми. Проведены исследования поперечного переноса электронов в центральной и торцевой частях ловушки. Показано, что повышенный перенос электронов в торцевой части связан с наличием здесь тороидальной области вытесненного магнитного поля. Изменение магнитной конфигурации привело к уменьшению поперечного потока электронов в торцевой части, увеличению плотности и отрицательного потенциала плазмы.