Investigation of the hollow beam structure on optical transition radiaton - Ayzatsky, M.I.; Kushnir, V.A.; Mytrochenko, V.V.; Opanasenko, A.; Zhiglo, V. (Вопросы атомной науки и техники, 2004)
The features of studying the structure of a dense annular beam with OTR from metal targets at electron energy ≤ 50 keV are described. The image of the cross section of the annular beam with sub-millimeter wall thickness is
obtained. Описані особливості дослідження структури щільного кільцевого пучка за допомогою перехідного
оптичного випромінювання з металевих мішеней при енергії електронів до 50 кеВ. Одержано зображення
поперечного перерізу кільцевого пучка з товщиною стінки менше міліметра. Описаны особенности исследования структуры плотного кольцевого пучка электронов с помощью переходного оптического излучения из металлических мишеней при энергии электронов до 50 кэВ. Получено
изображение поперечного сечения кольцевого пучка с толщиной стенки меньше миллиметра.