Організація побудови просторів даних туристичної сфери - Шаховська, Н.Б.; Угрин, Д.І. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2009)
У статті описано методи отримання, інтеграції та завантаження даних у сховищах даних туристичної
сфери. Побудовано модель простору даних туристичної сфери. Аn order, methods and facilities of getting, concordance, integration of information, creation of operative depositories
of information and load of information, is in-process worked out in a central depository. The dataspase model
is build. The maim problems of tourism sphere are described.