Політико-правові проблеми повернення культурних цінностей між державами СНД (продовження) - Акуленко, В.І. (Праці Центру пам’яткознавства, 2010)
Продовження. Початок див: // Праці Центру пам’яткознавства. Вип. 15. – К., 2009. – С. 5–17.