Два документи про будівництво бернардинського монастиря у Фразі - Юрченко, С.Б. (Праці Центру пам’яткознавства, 2010)
У повідомленні розглядаються два щойновиявлені документи, що стосуються будівництва бернардинського монастиря у Фразі. Автор робить деякі узагальнення щодо характеру організації будівництва Західної України у другій половині 18 ст. В сообщении рассматриваются два нововыявленные документа, касающиеся
строительства бернардинского монастыря в Фраге. Автор делает некоторые
обобщения относительно характера организации строительства Западной
Украины во второй половине 18 в. In a report examined two again educed documents, touching building of minoriten
monastery in Fraga. An author does some generalizations in relation to character of
organization of building of Western Ukraine in the second half 18 centuries.