Excitation of lf ion oscillations in the systems with relativistic electron beam - Balakirev, V.A.; Onishchenko, N.I. (Вопросы атомной науки и техники, 2005)
The instability of LF wave in ion flow during acceleration by space charge wave in collective ion accelerator based on high current REB, which is modulated in time and in space, is investigated. Досліджена нестійкість НЧ-хвилі у потоці іонів при прискоренні їх хвилями густини заряду у колективному прискорювачі, що базується на сильнострумовому РЕП, який промодульований у часі та просторі. Исследована неустойчивость НЧ-волны в потоке ионов при ускорении их волнами плотности заряда в коллективном ионном ускорителе, базирующемся на сильноточном РЭП, промодулированном во времени и в пространстве.