Локально нільпотентні лінійні групи з деякими обмеженнями для підгруп нескінченної центральної вимірності - Курдаченко, Л.А.; Муньос-Есколано, Х.М.; Отал, Х.; Семко, М.М (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Дослiджено локально нiльпотентнi лiнiйнi групи, у яких система пiдгруп, що мають нескiнченну центральну вимiрнiсть, задовольняє слабку умову мiнiмальностi. We study the locally nilpotent linear groups, in which the family of subgroups having infinite central dimension satisfies the weak minimal condition.