Сингуларисная форма регулярных сигналов в системах автоматического управления - Божко, А.Е. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Наводяться новi математичнi вирази вхiдних регулярних сигналiв систем автоматичного керування, що базуються на сингуларисному розкладаннi стрибкуватих функцiй. New mathematic expressions for input regular signals of systems of automatic control are given on the basis of the singularisnal expansion of jump-like functions.