Вдосконалення технології магнієтермічного відновлення тетрахлорида цирконію - Янко, Т.Б.; Яценко, О.П.; Сущинський, О.Д.; Лавриненко, С.Д.; Пилипенко, М.М. (Вопросы атомной науки и техники, 2014)
Розглянуто питання надходження домішок у губчастий цирконій та способи зменшення їх кількості за рахунок підготовки вихідної сировини різними способами. Рассмотрены вопросы попадания примесей в губчатый цирконий и способы уменьшения их количества за счет подготовки исходного сырья разными методами. The problems of getting impurities in zirconium sponge and ways of reducing their amount by preparing starting materials in different ways.