К оценке гауссовой кривизны строго выпуклых поверхностей - Бабенко, В.И. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Одержано оцiнки найменшого значення гауссової кривизни на строго випуклiй поверхнi за двома її параметрами. The estimates for a minimum of the Gauss curvature on a strictly convex surface by its two parameters are obtained.