Імплементація норм міжнародного права про охорону культурних цінностей у законодавстві про Збройні Сили України - Акуленко, В.І. (Праці Центру пам’яткознавства, 2010)
Дослідження присвячене проблемі застосування норм міжнародного пам’яткоохоронного законодавства у національних законодавчих актах, що стосуються Збройних Сил України. Исследование посвящено проблеме применения норм международного памятникоохранного законодательства в национальных законодательных актах, касающихся Вооруженных Сил Украины. Research is devoted the problem of application of international norms of legacy protect legislation in national legislative acts, touching Military Forces of Ukraine.