Пам’ятки археології заповідника «Стародавній Київ» (сучасний стан) - Бітковський, В.О. (Праці Центру пам’яткознавства, 2010)
Указані основні проблеми вивчення, облік і збереження пам’яток археології, що входять до Державного історико-культурного заповідника «Стародавній Київ». Указаны основные проблемы изучения, учета и охраны памятников археологии, которые входят в Государственный историко-культурный заповедник «Древний Киев». The basic problems of study, account and guard of monuments of archaeology, which are included in the State Historical and Cultural Preserve «Ancient Kyiv» are indicated.