Презентація музейної кімнати з історії освіти Кіровоградщини - Гайда, Л.А. (Праці Центру пам’яткознавства, 2010)
Автор презентує музейну кімнату з історії освіти Кіровоградщини, зміст музейного зібрання, основні розділи експозиції, форми і методи діяльності, місце та роль у формуванні освітньо-культурологічного середовища краю. Автор презентует музейную комнату по истории образования Кировоградщины, содержание музейного собрания, основные разделы экспозиции, формы и методы деятельности, место и роль в формировании образовательно-культурологической среды края. Author presents a museum room from history of formation of Kirovograd region, maintenance
of museum collection, basic sections of display, form and methods of activity, place and
role in forming educational and cultural environments of edge.