Людмила Морозова: життя і творчість - Горбунова, Г.A. (Праці Центру пам’яткознавства, 2010)
У дослідженні висвітлюється життєвий і творчий шлях
українського художника Л. Морозової. В исследовании освещен жизненный и творческий путь украинского художника
Л. Морозовой. The vital and creative way of the Ukrainian artist L. Morozova is lighted up in research.