Principles of formation economic relations in process of creating a priority transport and technological systems - Poznanskaya, I. (Економічні інновації, 2013)
У статті проаналізовано основні тенденції в розвитку транспортно-технологічних систем, виявлено пріоритетні для України напрямки розвитку та надано ряд заходів щодо адаптації українських елементів транспортної системи до сучасних вимог.