Alternative uses of shipbuilding and ship repair facilities of Sevastopol - Malko, A. (Економічні інновації, 2013)
У статті розглядається досвід альтернативного використання суднобудівно-судноремонтних потужностей міста Севастополя, причини перепрофілювання підприємств галузі та можливі варіанти допомоги існуючим заводам м. Севастополя і України в цілому.
Крім того, в статті коротко розглянуто відповідний міжнародний досвід диверсифікації та розвитку підприємств судноремонтно-суднобудівної галузі.