Current trends and prospects of development of bank investment crediting - Vladymyrska, N. (Економічні інновації, 2013)
В статті розглянуто тенденції та можливі перспектив розвитку банківського інвестиційного кредитування на основі аналізу трендів припливу (відтоку) прямих іноземних інвестицій в економіку України, стану інвестиційного клімату, основних джерел інвестицій, що вкладаються в економіку України, а також визначення основних причин, які призвели до ситуації, що склалася в Україні та прогнозування перспектив розвитку банківського інвестиційного кредитування.