Класифікація історичних об’єктів індустріального ландшафту гірничодобувного району на прикладі Кривого Рогу - Тямін, М.Ю. (Праці Центру пам’яткознавства, 2011)
У статті наведена класифікація об’єктів історичного індустріального ландшафту на прикладі Кривого Рогу, вперше розроблена автором на основі різних існуючих класифікацій. В статье приведена классификация объектов исторического индустриального ландшафта на примере Кривого Рога, впервые разработанная автором на основе различных существующих классификаций. There are given the different classifi cations putted the basis of the authors classifi cation the historical
object’s of the industrial landscapes of mining region Kryvy Rih.