Програмне середовище фармакокінетичних системних досліджень - Марценюк, В.П.; Андрущак, І.Є. (Інститут проблем штучного інтелекту МОН України та НАН України, 2009)
У даній роботі здійснено аналіз програмного забезпечення, яке використовується при проведенні
фармакокінетичних досліджень. Запропоновано веб-інтегроване програмне середовище, до складу якого
входить бібліотека Java-класів, яка дозволяє моделювати основні способи введення лікарських препаратів. В данной работе проведен анализ программного обеспечения, которое используется при проведении
фармакокинетических исследований. Предложена веб-интегрированная программная среда, в состав
которой входит библиотека Java-классов, позволяющая моделировать основные способы введения
лекарственных препаратов. The software used for pharmacokinetic research is analyzed in this work. Web-integrated software environment
including Java-classes library is offered. It allows to simulate basic ways of drug inputs.