On some problems in describing ⁴He(e,e′) reaction - Kuplennikov, E.L.; Nemashkalo, A.A.; Ranyuk, Yu.N (Вопросы атомной науки и техники, 2004)
Inelastic ⁴He(e,e′) energy spectra and response functions together with realistic calculations are considered. It
was found that at the threshold region models predict far less cross section and response functions strength than are
experimentally observed. Аналізуються непружні енергетичні спектри та респонс функції реакції ⁴He(е,е′) сумісно з реалістичними
розрахунками. Знайдено, що у поріговій області моделі передбачають значно менші величини перерізу і
респонс-функцій, ніж спостерігаються в експерименті. Анализируются неупругие энергетические спектры и респонс-функции реакции ⁴He(е,е′) совместно с
реалистическими расчетами. Показано, что в пороговой области модели предсказывают существенно
меньшие величины сечения и респонс-функций, чем наблюдается экспериментально.