Radiation from relativistic positrons during planar channeling in crystals - Boldyshev, V.F.; Shatnev, M.G. (Вопросы атомной науки и техники, 2004)
We present a detailed calculation of channeling radiation of planar-channeled positrons from crystal targets in
the framework of our approach, which was proposed recently. Представлено докладні обчислювання випромінювання при каналіруванні площинно-каналіруючих
позітронів із кристаличної мішені за нашим підхідом, який було запропоновано раніше. Представлены подробные вычисления излучения позитронов при плоскостном каналировании в
кристаллической мишени в рамках предложенного ранее подхода.